• Vakkundig advies van een specialist
  • Snelle levertijd door een grote voorraad
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Werkplekken

Een goede, ergonomische werkplek is heel belangrijk. Ergonomische werkplekken voorkomen of verminderen lichamelijke klachten en dragen bij aan een prettige werkomgeving. Vooral bij werknemers die vaak dezelfde werkhouding hebben, komen nogal eens wat klachten voor en zijn ergonomische werkplekken een must.

Iedere werkplek heeft zijn eigen knelpunten en vraagt dus een andere benadering om tot een ergonomische werkplek te komen.
Bij een beeldschermwerkplek gaat het vooral om het instellen van het bureaublad, de bureaustoel en de monitor. In een auto zijn de bestuurderspositie en de manier van in- en uitstappen erg belangrijk. Bij een industriële werkplek speelt tot slot de fysieke belasting een grote rol.

Bij het kijken naar een goede werkplek, houden we de 5 W’s in ons achterhoofd: Werktaken, Werktijden, Werkwijze, Werkdruk en Werkplek.

Wanneer een werkplek goed wordt uitgedacht en goed wordt gebouwd, heeft dat voordelen ten opzichte van een standaard werkplek.
Het ziekteverzuim zal omlaag gaan, Klachten van de werknemer zullen verminderen, Het werkklimaat val verbeteren, En dat alles leidt tot een productiviteit dia zal verhogen.

Of u nu een werkplek zoekt voor op kantoor, werkplaats, of waar dan ook, met onze profielen kunnen we de werkplek perfect op uw wensen afstemmen.


Case:
Een klant uit Emmen wilde zijn werkplekken aanpassen om zo zijn producten efficiënter te kunnen produceren.
De werknemer moest alle onderdelen binnen bereik hebben om het product mee te kunnen assembleren.
Daarom werd per product een eigen werkplek uitgedacht en geschetst.

Vervolgens wordt door ons de schets omgezet naar ons aluminium profielsysteem.
De werkplek kon worden gebouwd en in gebruik worden genomen.Na het werken met de eerste werkplek en de positieve ervaringen met zowel de werkplek als onze service,
heeft de klant besloten al zijn werkplekken om te bouwen naar werkplekken uit ons aluminium profielsysteem.


Extra Foto's:

Inducomp BV - Alucomp - Werkplekken - Aluminium profielen 1  Inducomp BV - Alucomp - Werkplekken - Aluminium profielen 2  Inducomp BV - Alucomp - Werkplekken - Aluminium profielen 3
Inducomp BV - Alucomp - Werkplekken - Aluminium profielen 4  Inducomp BV - Alucomp - Werkplekken - Aluminium profielen 5  Inducomp BV - Alucomp - Werkplekken - Aluminium profielen 6


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialisten +31(0)314-625016 / sales@inducomp.nl